bel: 070 – 4492291

Proef

Lokaal

Welkom in het proeflokaal, waar het borrelt, bruist en dampt van de creatieve ideeën. Hier brouwen we een proefproduct van jouw concept. En een selecte, uitverkoren groep mag het alvast gaan testen! 

Wat vinden consumenten van jouw comfort food product als ze er nog helemaal niets van weten? Als ze open en eerlijk mogen kijken, proeven en ruiken? Hier ligt het goud van jouw merk verborgen. 

  1. Selecteer een kleine groep mensen die je vertrouwt. Dit is het proef-panel dat als eerste jouw concept mag uitproberen.
  1. Je stuurt dit bijzondere panel aan een sample van jouw product, met een neutrale verpakking. 
  2. Jouw proefpanel kan het product gaan testen. De bloedje eerlijke feedback wordt met een online vragenlijst verzameld en gerapporteerd.

Met een follow-up toetsen we de concrete testresultaten aan de merkverwachtingen. Oftewel: klopt het beeld wat jouw proefpanel heeft ontwikkeld eigenlijk wel bij het merk dat je hebt bedacht? Als we dat weten, kunnen we het merk gaan tweaken.

Testpanels inzetten is op zich niets nieuws. Maar de opvolging die eraan gegeven wordt, daar ligt de sleutel tot succes. Daarvoor heb ik een speciale methode ontwikkeld waarbij je snel ontdekt waar jouw merk nog wankelt. Wil je niets aan het toeval overlaten. En wil je jouw product introductie perfectioneren. Vraag dan om een offerte voor de laatste stap in mijn aanbod. Dat is Concept Optimalisatie