bel: 070 – 4492291

Kansen

Scan

Wil jij jouw comfort food concept lanceren, maar heb je niet het budget van een grote speler?  Mijn naam is Emilie Verbeek, partner in crime voor ondernemende foodies. En ik ontwikkel nieuwe concepten in Comfort Food. Onder eigen beheer. Zonder hulp van een investeerder of bank. 

Daarnaast adviseer ik andere ondernemers. Opdat ze net als ik, unieke merken ontwikkelen. Die niet makkelijk te kopiëren zijn door de concurrentie.

Fabulous Strategy helpt je uit de startblokken. Met een snelle maar zorgvuldige check. En een kansen scan kijk ik met een helikopterview mee naar je concept. Dat doe ik vanuit verschillende expertises: design, communicatie, juridisch, marketing en operatie. Afhankelijk van wat je nodig hebt vlieg ik experts in die snel bij kunnen springen.

De Zorgvuldige Check bestaat uit een online vragenlijst. Die ik je bij aanvangst zal verzoeken. Om in te vullen. Met deze oefening help je niet alleen mij. Om je concept goed te begrijpen. Het helpt ook jezelf om alle elementen van je concept nog eens goed onder de loep te nemen. Met elementen refereer ik naar de prijstelling, de propositie van je merk, het design, de distributie. En ga zo maar door. De Zorgvuldige Check rust op 10 pilaren. Die samen je concept vormen.  

 

Ik heb nieuws voor je: de markt ís redelijk verzadigd. Maar nog niet met hele goede producten. Die elk een uniek verhaal hebben. Zo sterk zelfs, dat mensen het graag doorvertellen. Trends en behoeften in deze branche veranderen snel. Als je niet opschiet, mis je momentum. En als het lukt om je kansen te pakken; dan kom je in een versnelling. In een persoonlijke ontmoeting, neem ik samen met je de antwoorden van je online vragenlijst door. En bespreek met je welke markt kansen je moet meenemen in je concept. 

Wanneer uit de Kansen Scan blijkt dat je behoefte hebt aan een test panel. Om je product te laten proeven en te beoordelen. Een dergelijke test kan binnen een week opgetuigd worden. Vraag een offerte aan voor het Proef Lokaal